Jeg heter Steffen Fonvig, er 30 år og jobber til daglig med mye forskjellig. Jeg er født og oppvokst i provinsbyen Brabrand i Århus, men i dag bor jeg i storbyen og hovedstaden i Norge, Oslo.

Til daglig har jeg mange baller i luften, som er min preferanse, jeg driver mitt eget firma som heter Fonvig Group, jeg jobber som prosjektleder og ja, jeg er yogi og personlig samt spirituell veileder for andre gründere og ledere i Danmark.

I løpet av 2022-2023 vil jeg være oppdatert med en del forelesninger og begynne å tilby 1-1 coaching i mye større grad enn jeg gjør den dag i dag, så det kan være smart å følge med på denne siden og samtidig Følg meg også på Facebook og Instagram hvor du fortløpende kan bli oppdatert om mine aktiviteter og kommende tilbud.

På denne siden kan du lese mer i dybden om hvem jeg er, hva jeg står for og hvorfor jeg synes du bør følge med på nettsiden min, bloggen min og ikke minst starte med yoga og din egen spirituelle vekst.

Hvis du er som folk flest uten at jeg trenger å tråkke noen på tærne, så er du ganske skeptisk til alt som heter meditasjon, mindfulness, yoga og ikke minst spiritualitet og dette forstår jeg veldig godt, for sånn var jeg en gang. Jeg er som folk flest, i den forstand at jeg er ganske logisk kontrollert og jeg må kunne se, høre og føle resultater før jeg kan tro på noe og det er nettopp derfor jeg har valgt å kombinere bloggen min med både de 4 tidligere nevnte emner og fysiologi, psykologi og nevrologi.

Da jeg selv begynte med personlig utvikling, kom jeg raskt over mange likheter mellom det +15 000 år gamle spirituelle systemet kalt yoga eller vitenskapen om yoga og de mange verktøyene som brukes, inkludert meditasjon og mindfulness. Så begynte jeg å studere nevrologi (hjerne), fysiologi og psykologi, for å se om det faktisk fantes et lag i det yogavitenskapen har fortalt i mer enn +15 000 år, og til min overraskelse var det moderne vitenskap som støttet påstandene og fakta som har eksistert siden opprinnelsen til yoga.

På nettsiden min og i bloggen min kan du lese mye mer om ånds- og yogavitenskapen, samt finne konkrete eksempler, tips og verktøy for å komme i gang. Du vil også finne støttende moderne vitenskap som støtter påstandene nevnt i yoga og det åndelige.

Jeg har et ønske om å gjøre verden til et bedre sted og etter en rekke personlige erfaringer og et hav av forskning samt praktisk praksis på meg selv, har jeg funnet verktøyene som fungerer best for å skape et bedre liv, dette vil jeg del med deg, gratis og tydelig.

Så mitt oppdrag er å spre kunnskapen min på en så enkel og lettvint måte og dermed øke bevisstheten rundt mindfulness, meditasjon, spiritualitet og yoga – som er verktøyene og vitenskapen som har forandret livet mitt totalt.

Et mål er vanligvis et egoistisk og personlighetselement, der mot en visjon er et inkluderende ønske om å gjøre en forskjell, derfor har jeg en visjon og min visjon er ganske enkel, jeg ønsker å gjøre verden til et bedre og lykkeligere sted å være.

Hvor enn «hippisaktig» det kan høres ut, er det et sentrert og balansert menneske, et godt menneske, siden du ikke er påvirket av tidligere hendelser og dermed ditt hele og sanne jeg, ditt åndelige jeg.

Følg mig på Facebook

(@steffenfonvig)

Følg mig på Instagram

(@steffenfonvig)

Skriv til mig

(Steffen@fonvig-group.com)

Min virksomhed

(Fonvig Group)

Hvem er jeg?

Jeg er en dansk gründer som flyttede til Oslo, Norge tilbake i 2018. Jeg jobber innafor elektrobransjen hvor jeg også har min utdannelse fra Danmark som elektriker.

Jeg er en pasjonert person som ønsker at blive klokere på livet og ikke minst leve livet til det best mulige, derfor dyrker jeg yoga og flittig meditasjons- og mindfulness utøver.

Jeg er som nevnt også en gründer og det å skape er noe jeg alltid har likt veldig godt, herav har jeg min egen bedrift Fonvig Group som jobber med web- og marketing på nett.

Hva er jeg?

Først av alt vil jeg si hva jeg ikke er, og det er en guru. Jeg er en yogi, noe som betyr at jeg lever så langt som mulig i henhold til den yogiske kulturen, vitenskapen og teknologien. Jeg bruker yoga for å oppnå et mer åndelig liv.

Som god yogi har jeg valgt å dele mine erfaringer, kunnskaper og erfaringer med det spirituelle, samt yoga. Jeg deler dette på nettsiden min for å dele yogaens budskap og ikke minst i håp om at andre skal få øynene opp for yoga og få et like fantastisk liv som jeg selv har skapt gjennom yoga og spiritualitet.

Spirituell veileder

Det jeg tilbyr

Coaching, foredrag

Ofte stilte spørsmål

Ønsker du å komme i kontakt med meg kan dette gjøres på ulike måter. Du finner all kontaktinformasjon på min kontaktside eller finner meg på sosiale medier ved å søke på «Steffen Fonvig» eller klikke på lenkene under.

Sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Fonvig Group er et digitalt markedsførings- og webbyrå som jeg driver til daglig, her jobber vi primært med affiliate markedsføring som inntektskilde. Nedenfor er nettsidene som jeg enten eier, driver eller samarbeider med.

Danske nettsider:

Capitis.dk, Cashcasino.dk, Collatio.dk, Padelup.dk, Phlight.dk & Webguruen.dk.

Norske nettsider:

Capitis.no, Collatio.no, Liberumspinn.net, Hyfda.no, Phlight.no & Webguruen.no.

Svenske nettsider:

Innuit.se

Internasjonale nettsider:

Fonvig-group.com

Liberumspinn.com