Living From a Place of Surrender: Det beste mindfulness kurset noensinne

Hjem/Mindfulness, Mindfulness kurs, Spiritualitet/Living From a Place of Surrender: Det beste mindfulness kurset noensinne

januar 26, 2022

Written by: Steffen Fonvig

«Livning from a place of surrender» er kurset fremfor alt kurset når det gjelder mindfulness, spiritualitet og yoga. Les mer om kurset her og hvorfor jeg anbefaler det.

Er du interessert i mindfulness, hva enn du ønsker å bli mere spirituell, bli mer effektiv, sove bedre og mer eller du vil slutte å stresse så mye, ja det er en kurs i mindfulness veien å gå.

Jeg har personlig tatt mange kurser rundt spiritualitet, mindfulness, meditasjon og yoga – og et kurs er min favoritt og det er faktisk et mindfulness kurs.

Kurset hetter «Living From a Place of Surrender» og er et nettbasert kurs om mindfulness samt yoga og spiritualitet. Kurset er utviklet av Michael Singer som også står bak New York bestselgerboken med samme navn og The Unthetered Soul, som er en bok i samme ballpark.

Hva er mindfulness?

De færrest veit faktisk hva mindfulness er, hva den kan gjøre for en og hvorfor man gjør det.

Mindfulness er

Fordeler med mindfulness

Det er mange fordeler med meditasjonsteknikken mindfulness og det er av ulike årsaker

Hvorfor er dette kurset det beste?

Det er selvfølgelig et flott utsagn å si mindfulness-kurset, Living From a Place of Surrender av Michael Singer er det beste, dette er selvfølgelig bare min mening som jeg har dannet meg basert på mine erfaringer innenfor samme fag og ikke minst følelsen Jeg satt igjen med etter å ha fullført kurset.

Ofte stilte spørsmål

Hvor kan man finne mindfulness kurs?2022-01-26T17:50:20+01:00

Det er mange steder på nettet hvor mindfulness kurs tilbys, selges og leveres, personlig har jeg veldig god erfaring med Sounds True-plattformen, som er en plattform hvor tilbydere av nettbaserte kurs kan videreformidle og selge sine webinarer, forelesninger og lignende materiale. Det er også her du finner det populære mindfulness-kurset «Living From a Place of Surrender» av Michael Singer.

Hva er mindfulness kurs?2022-01-26T17:44:17+01:00

Mindfulness kurs er et kurs som omhandler mindfulness og kan hjelpe deg å forstå og lære meditasjonsteknikken mindfulness. Et kjent og populært kurs i mindfulness inkluderer Michael Singers «Living From a Place of Surrender» som går i dybden med både mindfulness, spiritualitet og yoga.

Trusted by some of the biggest brands

We’re Waiting To Help You

Get in touch with us today and let’s start transforming your business from the ground up.

Go to Top