Vurderer du å begynne med å investere og har hørt at kryptovaluta kan være ekstremt lønnsomt å investere i, så bør du lese videre her.

Kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Cardano har økt uvanlig mye i verdi sammenlignet med tiden det har skjedd og dette har ført til at mange har begynt å investere i de populære digitale valutaene.


Hvis du allerede tenker på å investere i kryptovaluta, så vil jeg anbefale deg å opprette en gratis investeringskonto hos Firi (tidligere MiraiEx), her får du 40 kroner i Bitcoin gratis når du registrerer deg gjennom min vervelink og du får også muligheten å tjene en bonus på 160 kroner som utbetales i kryptovaluta.

Firi er den største norske kryptobørsen for kjøp og salg av digital valuta. Registrer en bruker og og begynte å kjøpe og selge populære kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Cardano, XRP, Litecoin og DAI.

Nedenfor kan du se hvor enkelt du registrerer deg.

Registrer deg med Vipps!
Første steg er å melde seg på med Vipps, som er veldig raskt og enkelt. Vi får all informasjon vi har bruk forfra profilen din hos Vipps. Dermed trenger du hverken å fylle inn informasjon selv eller å verifisere e-post.

Verifiser deg med BankID
Steg to i vår onboardingprosess vil altså være å fylle inn skjema for kundekontroll, noe vi er pålagt for å overholde hvitvaskingsloven, og signere dette skjemaet med BankID.

Gjennomfør ditt første innskudd med Open Banking
Med open banking er det raskt og enkelt å gjennomføre bankinnskudd direkte på vår plattform uten å gå via egen nettbank.


Hvor kan man handle med kryptovaluta i Norge?

I Norge er det i dag ingen lover eller forskrifter som motsetter seg muligheten til å kjøpe, selge, investere eller handle med kryptovalutaer på innenlandske og utenlandske nettsider og investeringsplattformer. Imidlertid er kryptovaluta fortsatt ganske ny, til tross for at den først ble til i 2009 da Bitcoin begynte å blomstre på «det mørke nettet» som betalingsmiddel. Det betyr at du ikke kan være sikker på at det ikke kommer lover, regler eller begrensninger – du kan imidlertid være sikker på at nye lover og regler vanligvis tar lengre tid å vedta.

Hvor og hvordan jeg investere i kryptovaluta

Personlig investerer jeg i kryptovalutaer selv, først og fremst har jeg investert i Ripple (XRP) og Ethereum (ETH), da det er disse kryptovalutaene jeg har tro på.

Jeg har selv en konto på den norske kryptobørsen Firi, men bruker stort sett eToro til å investere med, da du kan investere i alt fra råvarer, til aksjer, til kryptovaluta – dermed har jeg alle investeringene mine samlet på ett sted, noe jeg liker.